Margriet Horoscoop Steenbok

Published Dec 20, 22
6 min read

Chinees Horoscoop 2022En dat kan best wel lekker zijn. "Je hoeft dan niet alles zelf te bedenken. Het ligt al een beetje vast", aldus Joke. Voor liefhebbers zoals Josie is het dan helemaal niet erg dat het niet gebaseerd is op een keiharde waarheid: "Wat ik voel, is mijn waarheid. Er is geen hard bewijs.

Dit boek in combinatie met de online training van Inspirerend Leven in samenwerking met de schijfster werkte voor mij perfect. Door de heledere video’s te combineren met de verschillende hoofdstukken in het boek werd het plaatje mij steeds duidelijker. Het fijne aan dit boek vind ik dat het ook heel mooi kan dienen als naslagwerk.

Als jij je wilt laten verassen door combinatie van je geboortemoment met de afstand van de zon maan en de planeten kan er interessante informatie naar boven komen. Zo waren de uitkomsten overduidelijk voor mij als het gaat over persoonlijke relaties. Ook zijn mijn talenten helder naar boven gekomen welke ik eerder nauwkeurig op verschillende manieren heb onderzocht. horoscoop liefde.

Het lijkt me erg waardevol om ook anderen inzichten te laten verkrijgen op deze manier en ik denk er dan ook sterk aan om astrologie toe te gaan passen binnen coaching (horoscoop liefde). Uiteraard voor de personen die hiervoor open staan. De structuur in het boek gaf mij stap voor stap meer inzicht in o.

de dierenriemtekens, modaliteiten, de verschillende planeten en mogelijke hoeken in jouw eigen geboortehoroscooptekening. Na deze heldere basisinformatie is er de mogelijkheid om dieper te duiken in verschillende leefgebieden zoals liefde, geld, carrière en vriendschappen. Het voorspellende aspect is voornamelijk aan het einde beschreven wel wordt hier ook verwezen naar het boek Leven met de maan, welke ook in mijn boekenkast is te vinden. horoscoop liefde.

Als dit is waar jij ook graag mee bezig bent dan raad ik dit boek absoluut aan. Marlou Ansems, maart 2021 Een mooi donkerblauw boek met sterrenbeelden in de nacht ligt voor me, de titel spat door het kader van het boek af. Dit is het volgende boek van Yasmin Boland, mogelijk al bekend door het boek ‘Leven met de maan’ - Uw horoscoop van vandaag.

Leeuw Horoscoop VandaagOp de achterkant wordt kort verwoord waar het boek over gaat en welke ontdekkingen je kunt gaan doen als je het boek leest, maar ook de opdrachten maakt. De eerste indruk van dit boek is voor mij; - horoscoop raadplegen. Het boek is opgedeeld in - horoscoop liefde. Uiteindelijk bevat het boek verdeeld in de drie delen, 15 hoofstukken en geeft het een duidelijk beeld van ‘wat is astrologie?’, ‘hoe kun je het toepassen?’ en ‘wat kan het je vertellen?’.

Als je je geboortedatum-, tijd en -plaats weet, kun je gelijk aan de slag! Via de website van Boland wordt je geboortehoroscoop opgesteld, welke je kan uitprinten en dan kun je aan de slag. Astrologie is een complexe materie en is zeker niet met dit boek in één keer allemaal te begrijpen.

Het boek heeft een fijne indeling, waardoor je snel en makkelijk je weg kunt vinden in het boek. De schrijfster heeft een prettige en enthousiaste schrijfstijl. Aan degenen, die eens meer willen weten over het onderwerp astrologie en gelijk zelf aan de slag willen. Daar leent dit boek zich heel goed voor.

Waarom, omdat je kennisgebied vergroot wordt, je meer over jezelf en anderen te weten komt en je op een duidelijke manier gelijk aan de slag kan met dit boek als handleiding. Xandra Scherpbier, maart 2021 Dit boek geeft een mooi overzicht voor de beginnende astroloog. Ik had mij al verdiept in mijn zonneteken, en een beetje in mijn maanteken en ascendant, maar door dit boek te lezen heb ik geleerd dat het veel verder gaat! Toen ik het boek in de brievenbus kreeg, was ik meteen enthousiast om ermee aan de slag te gaan.

Via de website van Yasmin Boland laat je je eigen geboortehoroscoop uittekenen aan de hand van de datum, tijd en plaats van je geboorte. Het is handig om deze meteen uit te printen. Hier refereer je namelijk tijdens het hele boek naar terug. Ik had wel eens afbeeldingen van zo’n geboortehoroscoop gezien, maar ik begreep er nooit veel van.

Deze kennis pas je toe in je eigen horoscoop. Je kijkt welke planeten in welke huizen staan, en bij welk horoscoop deze horen. horoscoop liefde. Hier kun je je eigen conclusie uit trekken; wie ben jij? Hoe ben jij in welk aspect van je leven? Ik heb er een tijdje over gedaan om alle huizen en alle sterrenbeelden door te lopen en heb hier een grote samenvatting van gemaakt.

Horoscoop Juni

Ook wordt er een korte inleiding gedaan tot o. a. hoeken, aspecten, retrogade planeten en maanknopen. Een aantal dingen vind ik nog lastig te begrijpen. Gelukkig staat er achterin een lijst met aanbevolen boeken die dieper in de astrologie gaan. Al met al vond ik het een erg leuk en inspirerend boek om te lezen.

Je kan immers je eigen interpretaties maken. In veel stukken kon ik mij juist wel goed vinden! Het is echt ontzettend leuk om meerdere malen een stuk te lezen, en dan te denken ‘Ja, dit is echt typisch iets voor mij!’Door dit boek heb ik veel over mijzelf en over astrologie geleerd - horoscoop liefde.

Ik ben erg enthousiast geworden om nog veel meer over dit onderwerp te leren! Violet Rozema, maart 2021 De afgelopen maand heb ik in mijn vrije uurtjes volop genoten van het boek ‘Leven met de Sterren’. Geschreven door Yasmin Boland, inmiddels wereldberoemd en onomstreden astrologe en ‘maanologe’. Mijn verwachtingen waren best hoog als grote liefhebber van de astrologie, ik had al diverse succesverhalen gelezen over deze bekende en sympathie wekkende astrologe.

De voorkant van de omslag is veelzeggend gekleurd in kosmische stijl; in combinatie met de symbolen van de sterrentekens een ‘pakkend’ boek. Al vrij vooraan in het boek wordt je gevraagd om je geboortekaart te downloaden via de website van Yasmin Boland, dit om tijdens het lezen van het boek als basis te dienen bij het herleiden van je eigen horoscoop.

Voor de ongeoefende astroloog best een pittige klus - horoscoop liefde. Echter, na de stappen zorgvuldig en rustig door te lopen merk je al snel dat je eigen horoscoop echt vorm krijgt. Ook voor andere mensen is daarna een horoscoop redelijk eenvoudig op te maken. Het gehele boek is daarom kortgezegd een astrologisch werkboek te noemen (een kleine workshop op papier).

Daarnaast is in grote lijnen te ‘zien’ of bepaalde mensen een ‘klik’ hebben of niet en/of wellicht iets van elkaar kunnen leren. Alette Winkel, maart 2021 Ik werd bij dit boek gelijk aangetrokken door het prachtige omslag (horoscoop liefde). Deze kleuren passen helemaal bij het thema en het boek valt hierdoor op.

Dag Horoscoop Metro

Mijn eerste indruk van dit boek, is veel informatie. Het boek gaat heel uitgebreid in over alles wat met Astrologie te maken heeft. Zelf wilde ik dit boek heel graag lezen omdat ik altijd al erg geïnteresseerd was in Astrologie (horoscoop liefde). Ik vind het erg fascinerend hoe je zoveel uit een horoscoop kunt halen.

More from Excursies, Reizen, Uitgaan

Navigation

Home

Latest Posts

Horoscoop Maand

Published Jan 13, 23
10 min read

Steenbok Horoscoop

Published Jan 10, 23
8 min read

Astrologie En Horoscoop

Published Jan 09, 23
10 min read