Horoscoop Stier Mei 2021

Published Dec 14, 22
6 min read

Horoscoop Morgen LeeuwIeder die veel Weegschaal- of Stier-invloed in zijn of haar geboortehoroscoop heeft, reageert sterk op de veranderingen die dit jaar plaatsvinden. Verder gaan we op zoek naar zekerheid: door het veilig stellen van inkomen en bezit. We kunnen bezig zijn met het creëren of vinden van een thuis/huis en we verbinden ons met mensen met wie we een thuisgevoel kunnen creëren.

Ook werken we aan meer zelfliefde. We komen op een liefdevolle manier meer voor onszelf op, maken vaker keuzes die goed voor onszelf zijn en luisteren steeds beter naar onze behoeften. Rond de Engelenpoort 6-6-6 van 6 juni kunnen zich magische gebeurtenissen voltrekken in jouw liefdesleven (horoscoop leeuw liefde vandaag). Het is een bijzonder portaal! Ook voor tweelingzielen is dit een belangrijk moment.

De 2 komt maar liefst driemaal voor in 2022. Dit getal staat voor de maan, die onze emoties en behoeftes en het moederprincipe vertegenwoordigt. horoscoop leeuw liefde vandaag. De maan is veranderlijk. Daarom kunnen we dit jaar veel emoties ervaren en op zoek gaan naar emotionele veiligheid. Het missen van een basisveiligheid kan zijn ontstaan in jouw jeugd.

We worden uitgedaagd het verleden los te laten. Ook kan het getal 2 betekenen dat er dit jaar meer wateroverlast is, want de maan hoort bij het waterteken Kreeft. Er kunnen overstromingen plaatsvinden en klimaatveranderingen en het milieu zullen dan ook onze aandacht vragen. Venus, die hoort bij het getal 6, loopt retrograde in het teken Steenbok vanaf 19 december 2021 tot eind januari 2022.

Karmische relaties kunnen tot een einde komen en oude liefdes kunnen weer in je leven verschijnen. Je wilt mogelijk je financiën op orde brengen; oude schulden kunnen worden afbetaald. Ook kan het zijn dat je eindelijk aan de slag kunt met een opdracht of project dat je al een tijdje aan het voorbereiden was en dat voor meer inkomen zorgt.

Jullie zullen dan ook sterk het verlangen hebben om dichter bij elkaar te komen. Jullie worden dit jaar geconfronteerd met veel oude emoties die jullie mogen helen. horoscoop leeuw liefde vandaag. Er kan vooral verdriet loskomen. Jullie zoeken naar een balans in jullie relatie, in plaats van elkaar steeds aan te trekken en af te stoten.

Horoscoop Vandaag Weegschaal

Vooral het vergroten van het gevoel van veiligheid in jullie zelf staat hierbij centraal. Wanneer tweelingzielen nog niet samen zijn, heeft dit als doel om het diepe verdriet over het gescheiden zijn van elkaar te voelen en te helen. Of jullie mogen heel goed luisteren naar je behoeften, om vervolgens stappen te nemen die jouw hart je ingeeft.Heel 2021 was het vierkant voelbaar tussen de transformerende planeet Pluto en de tweespalt veroorzakende dwergplaneet Eris. Te zien was dat het wantrouwen groeide tegenover de gevestigde orde, zoals de politiek, grote instellingen, de belastingdienst en de zorg voor ouderen. Door onvrede en verschillen van mening ontstond er een tweedeling in de maatschappij.

Wanneer jij je leven anders wilt indelen, mag je out of the box denken en zo tot oplossingen komen. Jupiter beïnvloedt een aanzienlijk deel van 2022. Deze geluksplaneet is eind december van teken veranderd en gaat naar het mystieke teken Vissen. Jupiter staat sterk in Vissen, omdat hij oorspronkelijk de heerser van dit waterteken was.

Misschien heb je tijdelijk niet zo’n behoefte aan contacten. Verder wil jij je creativiteit en mediamieke gaven mogelijk inzetten om je werk naar een hoger niveau te tillen. We kunnen ons wat minder goed geaard voelen, veel ingevingen hebben, fantaseren over onze toekomst en dromen krijgen die ons de weg wijzen.

Niet langer wens je een afwachtende houding aan te nemen. Je wilt je niet meer opofferen voor iemand anders, maar staat te trappelen om aan je eigen toekomstplannen te werken. Het kan zijn dat je meer daadkracht ervaart en verlangt naar meer vrijheid en avontuur in jouw leven. Vooral bij tweelingzielen kan dit het geval zijn wanneer een van de twee weinig moeite doet om een groei door te maken.

Deze frustratie kan jou motiveren om zelf aan de slag te gaan en zet je weer even met beide benen op de grond. Op 26 juli is het Egyptisch Nieuwjaar. Rond die dag was de Blauwe Ster Sirius sinds lange tijd weer aan de horizon te zien, wat voor de oude Egyptenaren de aankondiging van het nieuwe jaar was - horoscoop leeuw liefde vandaag.

Horoscoop Leeuw Liefde Vandaag

Het is een bijzondere tijd, want veel lichtwerkers reageren sterk op deze energie. Er kunnen dan ook grote veranderingen plaatsvinden rond het Egyptisch Nieuwjaar en de Leeuwenpoort op het gebied van wonen, werk, relaties en gezondheid. We komen dan meer in onze kracht en volgen ons hart (horoscoop leeuw liefde vandaag). De Leeuw-energie wordt sterker.

Er kunnen bijzondere gebeurtenissen plaatsvinden die je leven voorgoed veranderen. Ook tweelingzielen kunnen een ommekeer in hun relatie ervaren. Ze kunnen (tijdelijk) dichter bij elkaar komen of na lange tijd een bericht van elkaar ontvangen. horoscoop leeuw liefde vandaag. Verder kan er sprake zijn van een onverwachte ontmoeting! Zons- en maansverduisteringen zijn vaak eveneens keerpunten.

En op 16 mei en 8 november, tijdens de volle manen in Weegschaal en Stier, een maansverduistering. Eclipsen geven aan dat je dingen anders wilt aanpakken; er vinden onverwachte gebeurtenissen plaats en belangrijke beslissingen worden genomen - horoscoop leeuw liefde vandaag. In het voor- en najaar kunnen zich dus veranderingen voltrekken die onomkeerbaar lijken. Deze eclipsen zorgen ervoor dat je een nieuwe richting opgaat, die nodig is voor jouw spirituele ontwikkeling.

Het zijn vaak momenten waarop er veel emoties loskomen, vooral angsten. Je voelt de druk om veranderingen door te voeren; je leven kan even op z’n kop staan. Besef dat het gevoel van zekerheid in jezelf zit: laat je maar sturen door jouw intuïtie. horoscoop raadplegen. Mars, de planeet die jou in actie zet, gaat op 30 oktober retrograde lopen tot en met het einde van het jaar.

Mogelijk ontstaan er ruzies wanneer oude boosheid naar boven komt. Deze periode zorgt ervoor dat er kwartjes vallen: je kunt beter verbanden leggen tussen situaties in het heden en het verleden en inzicht krijgen in het hebben van bepaalde gevoelens. Ook oorlogstrauma’s of ruzies uit je verleden kunnen invloed hebben op hoe jij je voelt. horoscoop leeuw liefde vandaag.

Draag geen masker en doe niet alsof alles goed gaat! Verder kan Mars retrograde betekenen dat we de energie vinden om nieuwe dingen te leren, informatie tot ons te nemen en echt te studeren. Maar we kunnen ook erg in ons hoofd zitten en ons overbelast voelen - horoscoop leeuw liefde vandaag. Het is dus de kunst om aan het einde van 2022 een balans te vinden tussen lichaam en geest.

Jouw Horoscoop Leeuw

Mocht je jezelf verwonden, pech krijgen met de auto of een operatie moeten ondergaan, dan kan dat een symbolische betekenis hebben. Het kan een signaal zijn dat je nog aandacht mag besteden aan iets. Je kunt letterlijk en figuurlijk even niet verder. Vooral voor tweelingzielen kan het betekenen dat ze het even rustig aan moeten doen met hun relatie, zeker wanneer er nog veel irritaties tussen hen spelen.

En hopelijk zoeken we meer de verbinding met elkaar - horoscoop leeuw liefde vandaag - Horoscoop morgen. Wij, Karin en Danique, wensen jullie een heel fijn, liefdevol, licht en gezond 2022! Omdat 2022 in het teken staat van de liefde organiseren Karin en Danique Vergeer op 11 januari de online Lichtreis ‘Openen van je hartcentrum’. Deze Lichtreis is bedoeld om blokkades op te heffen en te leren hoe we ons hartcentrum openen.

Navigation

Home

Latest Posts

Horoscoop Maand

Published Jan 13, 23
10 min read

Steenbok Horoscoop

Published Jan 10, 23
8 min read

Astrologie En Horoscoop

Published Jan 09, 23
10 min read